perjantai 13. maaliskuuta 2009

Korpinkynsipolvisukat

Nämä sukat ovat olleet jo jonkin aikaa valmiina, mutta en ole saanut niitä siirretyksi kamerasta koneelle tätä aikaisemmin.

Ohje on Me-lehden numerosta 2/2009, olin aluksi aika epäileväinen polvisukkien neulomisen suhteen, sillä pidän pitkien yksiväristen alueiden neulomista erittäin tylsänä, mutta yllättäen näiden sukkien neulominen olikin kivaa ja neulomiseen meni ennätyksellisen vähän aikaa: kolmisen päivää. Tosin toisesta kyllä huomaa, että neuloin sitä seurustelun lomassa, sillä muutamassa kohdassa silmukat ovat kiertyneet tai jääneet liian löysiksi muodostaen pienehköjä reikiä, mutta nielen ne, sillä nämä sukat ovat oikein mukavat jalassa <3
Neuloin sukat muiden korpinkynsineuleitteni "jämäkeristä", eli sukkien värialueissa on pientä vaihtelua sävyissä: yritin neuloa niin, että samat kohdat sukista tulisivat samasta kerästä, mutta olen niin surkea langanmenekin arvioinnissa, että huomasin ensimmäisen nilkkaosuuden jälkeen, ettei lanka riitä ja neuloin sen sitten toiseen sukkaan toiselta sinisen kerältäni. Varren ja jalan osuuksien sävyero erottuu tässä paremmin kuin livenä, mutta sinisten osien ero on aikalailla sama kuin luonnossa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Täytyy kyllä myöntää, että todella omaperäiset korpparisukat. ;=) Itse värkkäilen (neulon) korpinkynnen kaulahuivia leffaväreissä, koska en oikein pidä siitä pronssiruskeesta, eikä sitä ollut täällä sijaitsevassa kaupassa, mistä ostin lankani. :)

Milena kirjoitti...

Itse olen ihan täysin rakastunut tähän sini-ruskeaan yhdistelmään. Ne ovat sellaiset värit, etten aikaisemmin edes ajatellut, että ne voisivat yhteen sopia, mutta kun ensimmäisen kerran ostin lankoja korppari-huiviin niin sen jälkeen en ole oikeastaan muulla väriyhdistelmällä neulonut :P

Ani kirjoitti...

Ah, ihanat sukat:D.

Lukaisin koko blogin juuri läpi ja nyt vasta haluankin neuloa. Katselin serkun neulomista muutaman päivän ja jo silloin tuli halu neuloa jotain.

-Vuotiksessa Sid