torstai 30. lokakuuta 2008

Luihuilua

Itse tein viime talvena tämän Luihuis huivin HP- fanien ohjeen mukaan. Ongelmia tuli heti alkuunsa, kun en ollut tajunnut ohjeessa käytetyn langan olleen Nalle - lankaa. Minä typerys luotin vanhaan kunnon Seiska Veikkaan. Noh, huivista tuli lyhyempi, kuin ohjeen huivi, mutta sitäkin paksumpi ja lämpimämpi.
Lankaa meni kyllä paljon! Muistaakseni 3 kerää taisin ostaa tuota vihreää lankaa? Harmaata ei mennyt kuin hädintuskin puoli kerää.
Mutta enpä ole tainnut koskaan omistaa näin lämmintä kaulahuivia!

Minua kyllä häiritsee se, että hapsut ovat harmaalla! En millään jaksanut ostaa hapsujen takia neljättä kerää vihreää lankaa (juuri ja juuri riitti tuohon huiviin se kolme kerää). Ajattelin kuitenkin vielä tänä talvena vaihtaa hapsut vihreisiin. Näyttäisi paljon paremmalle. :--)
Kummatkin langat ovat siis Seitsemää Veljestä. Vihreä on metsänvihreää ja harmaa on vaaleanharmaata (lieneekö edes tarpeellista mainita).

Aikaa tämän tekoon tosiaan vierähti! Ainakin kuukauden verran sitä väkersin ja voi luoja, että siinä oli mennä hermotkin niin moneen otteeseen! Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, että sain kuin sainkin huivin valmiiksi. Loppu tulokseen olen oikein tyytyväinen.


♥ Heli

6 kommenttia:

Hebi kirjoitti...

Onpas kivan näköinen :) Minäkin luotan tupahuivissani vanhaan kunnon seiskaveikkaan :D

Nanumea kirjoitti...

Hienon huivin olet neulonut! :D Nuo harmaat hapsut luo jotenkin jännästi sellaista kontrastia huiviin jos tajuat mitä tarkoitan.. ^^

Milena kirjoitti...

Minäkin neuloin oman kolmosleffaversioni seiskaveikasta :) Tosin kun se valmistui tajusin, että pidän paljon enemmän aijemmin nelomastani aikaisemmasta mallista, joten kaulaliina jäi kaappiin pölyttymään (enkä itseasiassa edes löytänyt sitä kun ajattelin kuvata sen tänne blogiin)

Heli kirjoitti...

Jeah Seiska Veikka tuo minulle ainakin turvallisuuden ja onnistumisen tunteen. ;--) Varmaan siksi, että käytän lähes poikkeuksetta Seitsemää Veljestä neulonnoissani.

Itseäni nuo harmaat hapsut hiukan häiritsee. :-( Vaihdan kai tässä pikimmiten ne vihreiksi.

Unknown kirjoitti...

Hei mummeli kysyy vinkkiä, kun lapsi haluaa logon luihuseen. Mistä? Kiitos vinkeistä!

Unknown kirjoitti...

Toinen mummeli kysyy samaa. Siis logoa Luihuseen!